Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Veriler kapıların belli derecelere derece dayanabildiğini gösterse bile bunların tümü uygulama içinde kaydedildiği dâhilin başlıca hayatta aynı skorları vermeyebilir.

Bunun bâtınin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın yahut ivedi hâl vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Tütün sızdırmaz özelliğine sahip olmalarından dolayı yangın çabucak insanların dumandan zehirlenmelerini kırıcı müstacel çıkış bapsı olarak aşina yangın bapları, yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda mütehassıs olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Dışarıda iki toz contası ve ciğereride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme münhallukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Hırçın takdirde hem dâhilerideki insanın hem de panik halinde kucakeriye sonuç giren insanın güçının tehlikeye atılması üzere bir gidişat laf konusu olmaktadır.

Hatta, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, reva şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın baplarında ki en önemli hususlardan birisi ise ali ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında kötüın sızmaması ve insanların dokunca görmemesi muhtevain özel zir örgülı malzemeler kullanılmaktadır. 

Yangın Bapsı zemin amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Nazar boncuğu kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenen Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem buyurmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

l Yangın esnasında tutuşmaz. şule almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bapnın bediiyat gestaltsı ve istek edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page